Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tegal IT Center
kyeh,, nyacak nge fungsikna bangunan2 sing wis ana bae o0o0.. apa njaluk maring pemerintah, eben nyediakna fasilitas kie, nah, tembe dewek sing mbagun njero2 ne..

mboga timin2 e pen gawe prosposal oo0. qeqeqe
Okupasi Terapis
Reply
dong setaun 3,5 ato 4 jt gelem???pinggir dalan, strategislah.....
road to
6666th
Reply
Sem0no duite sapa ya? Ngukuri batuk bs dicicil ora? Tempate kios? Aja cilik2,ngko nembe dtempati q,masindra, um n0n0 wiz kebek Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
nyong setuju,...

tapi kie si sekedar saran ya...

donk neng mall kayong kurang efektif jare aku....mending nyewa tempat baen...

donk ngajukna proposal maring ikmal...durung tentu di rewes kecuali kita "benar2" punya koneksi...Nyengir Nyengir Nyengir

kaya sing duwe toko mira jaya kae um gyong gyong tah kenal nemen maring ikmal...hwehhwe

donk ora bener" kenal nemen kaya kuwe tah angel belih???

donk masalah tempat neng tegal wing minaph ya sms..tapi aku ra ngerti juga tepat e saiki neng ndi...wis suwe ora balikk..bien donk ora salah neng daerah umah e aku ana sing di kontrakna juga siii... tapi mbuh saiki egin apa ora ..
Reply
Dong jare aku sih mending nang tengah2 sawah... enak .. adem, semilir euy... sisan batugem mbajak sawah ow.. Ngikik qeqeqe

4juta kue kontrak apa huni kang?? dong TCC wez bergerak, mesti dadi ..... Amin...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
bedane kontrak karo huni kuwe pimen???nyong nembe ngerti istilahe kowen
road to
6666th
Reply
mbuh kuwe um prot bahasane ora jelas Palu2nan
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#28
(29-06-2010, 03:25 PM)mahar_6743 Wrote: kyeh,, nyacak nge fungsikna bangunan2 sing wis ana bae o0o0.. apa njaluk maring pemerintah, eben nyediakna fasilitas kie, nah, tembe dewek sing mbagun njero2 ne..

mboga timin2 e pen gawe prosposal oo0. qeqeqe

orasah ngandelna pemrentah, dong ngenteni kuwe tah ndean klakone suwe qeqeqe kuwe langkah sing paling keri dewek Ngikik

usaha bareng2 bae :cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
Ya wis, tak dongakna terkabul...

[img][Image: b6yss8.jpg][/img]

KUcinge nyong wis tak kongkon ndonga kkweh... Ngikik maning
cah_nglangsa,ngarasa bangga dadi cah_nglangsa sejak Lahir.
Reply
Josss
ya moga bae cepet olih bsecamp'e yah...
Timin'e lg gerk ka...Ora usah ngandalna pemerintah,warga TCC be sanggup ka...ngerek
yuhMedang karo mangan tahu aci
yazdy_tued,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)