Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMUDAGAL OOOIIIYYYY
Wink 
Cah2 maNtan SMA negerI dua terCinta aPa KAbar??????


LAgi pada SibUK apa doNGE?????????
Sepi nemen laNGKa kABare.....

Medang mBuapa owh yuH bareNg2.....
cah ayu,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2010.
Reply
ngacung kyeh nyong Adi Haryadi IPA1, angkatan 2001,, tak bantu nyundul.. lhen ya sapa maning sing ngaku Smadagal.. aja isin2, Ngikik maning
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
Exclamation 
akuuuu ooow.....IPA 3 AKT 2004....



Mocii?? lah jajan sing liyane ya kena oowhh....

pizza, kfc, mbuh apa ben rada keren.... apa KleponKlepon ya boleh wiss....

SMA 2 PRIBEN KABARE, Tambah suksess apa priben???

Ana iktan alumnine ora siyh???? cool nemen
Jare kanca-kancane aku wong tegal pancen ayu-ayu, bagus-bagus yakh....basane ngapak tapi tetep bae exist. Wonge rahat-rahat!!! Assoy Geboyy!
Reply
jare tah ana ikatan alumnine.. asuhane Mr. Dwi deni dan komplotane.. angger 2004 dicekel mulya gendut owh (doraemon ya?? ).. ning ora salah...
kemutan pada Es Teh nang kantin mburi.. nyong pengalaman, es teh-e ana duit atusan kecemplung nang gelas, tembe konangan barang wis enteng.. Guling-Guling
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
kya ne urung ana,,,
Ngaawe mbuh apa owh,,,
Ayu sing PUtih???????

Aku Indah IPA2 angkatan 2004..
cah ayu,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2010.
Reply
(02-07-2010, 12:41 PM)cah ayu Wrote: Ayu sing PUtih???????
Aku Indah IPA2 angkatan 2004..

maksude apa ndah?? nyong ora paham?? Gawe apa ya?? kudune sing spektakuler.. bakar2an ban bekas yuh?? dijamin HeBoH.. Girang nemen
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
Klalen,,,,
salah kirani ayu jeBULe putri,,,, MakLum LAgi Ngantuk


YUH ngDakAna aPa mbuh Apa,....
mbakar ban ne SApa???
eh DorAeMOn siNG enDI sih?????Mikir
cah ayu,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)