Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masang gas 3 kg
sing nggawe akeh tabung meledak kuwe disparitas (bahasa koran) harga antara tabung 3 kg karo tabung 12 kg.
sing 3 kg regane pira?dikalikan 4 (ben pd 12 kg) dadi pira regane?bandingkan karo sing genah-genah 12 kg,kuwe jg gara2 subsidi sing gawe tabung 3 kg luwih murah drpd sing 12 kg, hal kuwe ndadikna akeh sing disuntik/diselang isine maring sing 12 kg....


ben aman, sedurunge nganggo elpiji, tabunge dikum disit kayak wong nambah ban pit/motor, ana suara sing mbrembes apa ora....

Josss
road to
6666th
Reply
(09-08-2010, 09:41 PM)xgangsa crewâ„¢ Wrote: Om rageh tukang gas yah. . . qeqeqe
PISS

dudu um... aku mahasiswa biasa yang berusaha membangun bangsa....

PISS *lebay mode on
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
Reply
sing wis tak cacak tah pan isi 3kg atawa 12kg loro2 ne susah luruh sing kualitase apik neng karet sil sing ana neng tabunge ( mbuh arane karet apa kuwe bahasa korane ) , kudune nduwe setok karet dewek olih tuku misah.
Yakin sung nyong asli tegal

YM & GTALK : ristwan
Reply
carane tah wis bener cuma tabung gase kue sing masalah..hampir 80% ORA APIK...pan sni pan ora....
“Mau berhasil atau tidak, itu bukanlah urusan manusia, itu urusan Tuhan. Sebagai manusia, kita seharusnya berusaha terus saja dan belajar.”
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)