Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] link lagu nang iklan
nyong njaluk tulung oh...
ana sing ngerti link soundtrake iklan Gudang Garam Surya Slims sing Escape The Ordinary

klepon 3 langsung tak kirim sing mein link e trus bener....
tak golet2 laka ci..
ngawur kabeh isine,, nyong malah ora ngarti iklane kaya apa.. jarang nongton Tipi.

nyong olih link nang 4shared.com : http://search.4shared.com/q/1/surya%20slim , mbokan bae bener..
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
sing iklane mabur nang gelembung kae loh...

nyong search google isine wanyad kabeh ka...Ngukuri batuk

kuwe dudu um...
ngerek yuh.....
Tulung
Gembok baen...Ngikik maning


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)