Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
(23-07-2010, 12:15 AM)aldin cah flash Wrote: poconge ebat men ah bsa mlaku . .Guling-Guling


ora mlaku, mlakune ngambang Ngikik
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
#32
menanggapi um bnihyme karo um jablud. . bner men. . ng mabes TCC akeh penghunine. . lg kae aq krungu dwek kya ana benda gede nemen tiba maring ternit. . tapi ajibe ternite ora remuk lho. . pdahal sing suarane kya uwong nibani ternit. . jare ente2 kue sing tiba apa ? ? Ngacir ng ngarep mabes ya isine kuntilanak. . dong antara jam 2-3 bengi mesti teka. . . Ngacir
Reply
edan ah..
jebule tegal medeni nemen yak..
anjog markas tcc ana apa ah..
digawe tegal ghost spot o..
aja kalah karo ugm ghost spot.. Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
ngerek ngerek sing pan pada dolanan setan mene Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Melu ah..
umah sing saiki tak kontrak nang serayu, alhamdulillah selawase aku nang kono rung pernah diweruhi. sing sering ya kanca-kanca sing pd melu nginep. bojoku wis ping pindo diweruhi.

sing pertama wengi-wengi, bojoku tangi kayong krungu ana bocah dolanan nang teras. pas bojo mbuka langse weruh bocah loro lagi dolanan. bojo nggugah aku trus ngomong, tak deleng jam setengah loro. loken jam ayahwene ana bocah nang teras???? mbareng tak tiliki laka.

sing keloro, bojone nyong lagi turu aku dolanan komputer nang kamar mburi. ndilalah bojo le turu tangane nggantung siji [ra nang dipan]. mabareng bojo pan tangi, jare tangane pan ditarik alot.kayong ana sing ngganduli seka longan. bojo pan jerit-jerit ra bisa. untunge HP cedek, trus telp aku. mbareng aku anjok kamar tangane bojo masih nggantung.

bar kejadian kuwe, aku ngundang kancaku. trus tak jaluki tulung ngomong karo makhluk nang kono aja pada ngganggu wong nang umah kuwe, bareng bareng urip.

alhamdulillah wis 7 wulan terakhir kiye aman terkendali.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
Quote:sing pertama wengi-wengi, bojoku tangi kayong krungu ana bocah dolanan nang teras. pas bojo mbuka langse weruh bocah loro lagi dolanan. bojo nggugah aku trus ngomong, tak deleng jam setengah loro. loken jam ayahwene ana bocah nang teras???? mbareng tak tiliki laka.

bocahe gundul apa cepak???
tuyul lg bagi hasil ndean Ngikik
road to
6666th
Reply
jare bojoku, bocahe biasa, koyodene menungso qeqeqe
emang dang awan teras sering nggo dolanan bocah [anake tangga]

tambahan; lagi bojo nang rumah sakit kan kontrakan lawas ra dianggoni, aku nyoba turu nang kontrakan karo kancaku. kancaku diweruhi tengkorak putih he,,hee
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
Melu kye ah, Micek

kye cerita pas enyong kelas XI sma, pas kwe enyong karo 3 jakwir nginep ng skolah soale lg nyiapna go acara musyawarah ambalan (pemilihan pradana), lha pas kwe tengah wengi kas mangan kletikan kan ngelak, trz kelingan ng pendopo ana air mineral gelas sg emang sedia go satpam dll, aku karo jakwir njukut owh cah 2an tok, bar njukut trz pan balik maning lwt WC TU. Pas lwt mono kran sg ng jaba ngucur dwek, padahal tengah wengi lan jam 10 pompa air wez dipateni daning sg njaga skul, kran kuwe coba tha tu2p ora bisa, ngucur trz... Akhire tha tinggal, selat setengah jam tha tiliki maning wez mandeg Katisen

tp kwe durung ana apa2ne dibanding kanca2ku... Ngikik
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Pas q kelas 2 SMA(nang SMA 3 tegal). .q kn melu suatu ekskul sekolah. .nah kbetulan balik nyampe bengi. .pas iku maghrib,q lg halangan sholat. .lha akhire q ngumpul kro kanca2 wad0n sg pada2 halangan owh. .ngumpule nang lapangan basket. .pas lg pd guy0n,q iseng ndelengna maring tengah lapangan basket,maksude c pengen ndelengna k2 kelas sg pada ngumpul nang k0n0. .eh,malah q weruh pocong lg mabur n mencolot. .
Truz smpet jg q weruh mbok kunti nang skolahQ. .pko'e sering lha. .
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
nang umah y pernah. .q weruh sesosok laki2 pakaian serba item,badan pun item(gosong) melesat tnpa medek lemah
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)