Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
(08-01-2011, 03:45 PM)Bodin_godog Wrote: Pas q kelas 2 SMA(nang SMA 3 tegal). .q kn melu suatu ekskul sekolah. .nah kbetulan balik nyampe bengi. .pas iku maghrib,q lg halangan sholat. .lha akhire q ngumpul kro kanca2 wad0n sg pada2 halangan owh. .ngumpule nang lapangan basket. .pas lg pd guy0n,q iseng ndelengna maring tengah lapangan basket,maksude c pengen ndelengna k2 kelas sg pada ngumpul nang k0n0. .eh,malah q weruh pocong lg mabur n mencolot. .
Truz smpet jg q weruh mbok kunti nang skolahQ. .pko'e sering lha. .

mburi sekolahe kuburan karo tempat sampah sih Ngikik
road to
6666th
Reply
iya um. .maka'e serem. .sing sering diweruhi bocah2 PRAMUKA n PKS. .trmsuk aku
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
iz ganing serem nemen nok.. Xixi

Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
ng stm adb tepate ng toilet bengkel listrik sing ora tau dinggo aku mbiyen tau royal dolanan hapene kancane nggo foto2 penampakan jebule ng kono olih ng ternit sing bolong ana klambi putih kusut nggantung, padahal sadurunge moto ternit bolonge laka apa2ne Katisen
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(08-01-2011, 11:59 PM)Pro_T_Lon Wrote: iz ganing serem nemen nok.. Xixi

Yaul um. .pengin nyoba?
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
hih medeni nemen ceritane..Nutupi Rai
rata2 ning SMA ne yah..aku SMA ora ning tegal sih yaa,
waktu tk,sd karo smp ya alhamdulillah ora tau dikatoni..

tapi ya arane bangunan lawas sih ya..pasti ana lah sing nunggoni..
pinkpong,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
kayane saiki eks pabrik texin mulai serem kyeh,,soale pabrik e wis tutup...perlu ana uka-uka nang kana kyeh...Awas Setan
urip bareng-bareng
Reply
Jiaaah! Nyong TeLat maning! genjot Langsung Bae wiz.. Kie kisahe nyong Lagi Jaman SMA keLas 1 esih doyan MboLos owh! Aq karo Kancane MboLos Maring Pabrik Tebu sing ana ning Brebes tepatnya ning Desa Banjaratma! Yaah Pas Kue Awan2! Aq cah 2 tok,, Bar tuku Es Kopyor aq karo kancane Langsung Manjing Maring Lokasi,, Gerbange Ana Sing Jaga Satpam Tapi Satpame 1 tok Laka kancane.. Wis kaya kue Satpame Meneng Bae Kaya Patung Xixi Aq karo kancane bLas BLes Manjing Langsung Tanpa basa basi! Naaah Ning Lingkungan Pabrik Tebu langsuung Pada Lihat2 tempat2 Seperti Kantor belanda, Tempat Pabrike, awak Sepur sing nggo muat Tebu,, Ruangan Bawah Tanah juga ana.. Naah Entah aq saLah Liat atau Beneran,, dari kejauhan tempat sing nggo para pekerjane, Aq weruh Wong Lagi Nggotong Tebu Arahe Maring Tembok,, Tembus Tembok,,! Sing Weruh Aq tok, Kancane Aq MaLah ora percaya! Kue Kejadian Aneh Sing Pertama,, Naaah Kejadian Aneh Sing Kedua,, Aq kan Miki Manjinge Lewat gerbang Depaan,, BaLike Lewat Gerbang BeLakaang,, Nah Aq kaget maning kweh! Satpam Sing Maune ning Gerbang Depan Ko Ujug2 Ana ning gerbang BeLakang??? Aq takon Kancane owh Sebut Saja Mamet, "Met Met,, Kue kan Satpam sing ning gerbang ngarep?? Ko Ujug2 ana ning gerbang mburi??
Mamet Menjawab dengan Lantang! "Wadukeee!! Mau Liwat Gerbang Ngarep Langka sapa2 koh!! Naaah Aq tambah kaget Pisan owh Krungu Mamet ngomong kaya kue! dengan keadaan Merinding disiang BoLong Aq bercakap lagi dengan mamet! "met met,, Ente aja guyonan met,, Mamet Menjawab! Guyonan Pimeeen! Miki Lagi Liwat gerbang ngarep Laka sapa2! Kweh Satpame tawani udud mana owh! Bersambung.. Kayong Kedawan dewek kyeh ceritane.. wiz ah --> ngebut -->
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)