Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon Software
Assalamualaikum..

kanggo um-um kabeh aku njaluk takon kyeehh...
Hardisk eksternale aku ora bisa kedeteksi kenapa yah..???
nah jare jakwire yakhanune ana software sing bisa mbalikna maningkayak sedurunge..
njaluk pencerahane yah um....
saole hardisk kie isine penting nemen sung um...ampunnnnnnampunnnnnn
suwun ya sedurunge....salaman

assalamualaikum
rojali.28,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.
Reply
#2
ana deepfreeze? jajal oh pateni ndisit deepfreeze/sopwer sejenis
terus direstart, trus colok maning hardisk eksternale.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#3
coba di ketuk2 pelan2 HD ne...aja rosa2....Nyengir
sopwer nggo mbalekna data(recovery)akeh kok,
aku nganggo ontrack recovery.
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
Reply
#4
angger wis ora kedetek,,
dudu neng sopwere owh
kuwe wis ngomong maring hardware

pertama cek ente nyoloknane wes jero urung..
soale aku tau, ora kedetek jebule kurang nanclep

sing keloro,,
bisa dadi casing hardiske...
dadi ura bisa maca hardiske...

monggoh di jajal kaya kuwe ndisit..
kuwe pengalaman wingi hardiske jakwir...
Nyengir
CMIIW
saya suka siomay
Reply
bener jare um nono, sekalian di coba ning komputer liane Es Teh
Tegur bila Salah
Reply
um nono casinge diapakna um...
dicopotin bae atau pimen...
yen misale kurang jero nyoloke kayonge tah bleh,soalen wistak jajal neng ndi2 tetep ora bisa kedetekngosekngosek
rojali.28,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.
Reply
#7
berarti casinge jajal di ganti..

njajal waca artikel sing neng kene...
http://tokokomputer007.com/external-case/
saya suka siomay
Reply
hmm.. iya kueh.. dong ora kedetek berarti ana colokan USB sing ora support.. Nyengir coba komputer liya bisa ora kang.,. ;D
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)