Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trotoar atawa Pedestrian
#1
tak deleng deleng..sadalane tegal kota bisane kangelan aning mlaku malaku sikil..trotoare sacuil nemen ora gudlah
Reply
#2
sing amba mung nang alun-alun thok ya :))
Reply
maceme kota tegal tata kotane kudu ditata awis saiki mumpung durung dadi megapolitan Nyengir
ben ora terlambat kaya jkt nang nda-ndi semrawut.
First they laugh at you, then they fight you, finally you win..
Reply
#4
iya bener bro mejasem.. kudune ngaca karo jakarta .. deleng bae tegal.. kaline wis mulai sat kaya comebran trus udan setitik wis mulai banjir kudune mulai diatata..pinggir jalan ya kudune ditanemi pohon...coba deleng sadawane jalur kota sampe jalur ke salwi laka wit-witan babar blas ana pisan ditegor go dodolan wesi daerah talang sampe banjaran.. tak pikir pikir tegal tambah panas dinas tata kota apa ora mikir yah.. kayane 5 tahun maning tegal bisa banjir kaya jakarta..
Reply
pelebaran dalan / trotoar ndisit?
mestine berujung maring penggusuran...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
#6
ya kweh, mejasem wis dadi omah kabeh. pemkabe ora bener kweh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#7
wes mrembet maring pacul ana apa owh omah2ane...
hahahahha....
saya suka siomay
Reply
#8
iya, pacul saiki dadi elit nemen.
padahal mbiyen lagi smp, yen ana sing ngomong saka "pacul", pasti diguyu... Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#9
sapa batire ente om..??
Agus Pacul??
hahahhaha...
saya suka siomay
Reply
#10
kayonge tah iya...
aja seru2 bol, ngko yanu disamplong pacul...
Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)