Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trotoar atawa Pedestrian
ngger tegal dadi megapolitan kyne tambah semrawut nemen...


TEGAL ENAKE YA KY KUE BAE...

ORA RAME ORA SEPI...
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
trotoare pada nggo dodolan
pavinge pada ora terawat
sing mlaku pada nang aspalan
road to
6666th
Reply
#13
pada motoran ka...
hahahaha...

iya bener trotoare nggo dodolan tok...
ana oknum2 sih ya..
saya suka siomay
Reply
#14
iya kweh, padahal kan trotoar nggo mlakune wong. jaba digusur ning satpol, ngamuk2 sing dodol. monine melanggar ham. padahal deweke.... ckcckckck.....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
suwe-suwe dodolane anjog dalan-dalan
kayak nang pasar banjaran, adiwerna trus pagongan

pedagange diatur angel, ngejake gelut

dong bengi ya trotoare go dodolan lesehan
lesehan plus-plus ana apa
ck..ck...ck....
road to
6666th
Reply
#16
kayonge ora ning tegal tok kang. ning daerah liyane kayonge kaya kuwe juga
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
iya yah, mbiyen sing pacul kwe subur nemen saiki dadi gersang akeh rumah penduduk.
bener mas apip kweh pasti dong sing umahe nang pacul di poyoki.
ana sing takon "kamu lahir dimana?" "saya lahir nya di pacul bu" "sih piben carane lairan atik pacul?" "&$^#&^%"

oh iya trus juga tata kota ne ana sing rada wagu, masa pohon ana nang trotoar persis, nang mlakuke angel ya, wis cilik dialangi pohon maning.
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)