Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STAN
asyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk... ngko aku angger wis keterima dbantu ya um ontaaaaaaa Josss
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
okkkeeeehhh... sing optimis..Es Teh

kancan e dijak kabehh y, sisan knalna mring aku Isin nemen
gilang onta
Reply
melu ngapsen ah....
yanu lulusan taun 2004

badekan ya?
Reply
sekitar stan dongen laka kos/kontrakan?
apa perlu gawe tenda apa pimen?
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
ana koh um..
akeh Nyengir
Reply
selly - akuntansi - 2011 . cool nemen
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Amin
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial
Reply
Melu absen wis. tapi kayane telat yah....
Pajak09 warga BSD...
alimiev,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2010.
Reply
ABSEN DOLOOOO

ANGKATAN 2009 :JOSS:




(11-04-2010, 02:16 AM)ontachez Wrote: bang_ios sapaaaa??

aq be angkatan 2009,, kost nang sarmili..
saiki tingkat 1..

Jurusan akuntansi. Wakil IST-STAN Isin nemen

kiye mas bambang cuy Xixi
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)