Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] cara ngubah nama hardware/chip Flashdisk
kyeh kang/yu
nyong pan takon
piben carane ngubah nama chip(hardware) USB Flashdisk
dudu ngrename lho maksude

[Image: wt669s.png]
Gambar nang nduwur kan nama chip'e "Kingston Data Traveler G2 USB Device"
misale pan tak ganti namane dadi "Indonesia Disk RI1"
kepiben carane kwehh??
anything can solve my question?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
emange pan nggo apa kang auzhee??
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
ceritane kan nyong lg demen dolanan game arcade, mesin game kwe gaweane vendor korea..
ceritane game ne kue bisa di save nggo flashdisk, tapi ora sembarang flashdisk..
mung flashdisk resmi keluaran pabrike tok sing bisa di detect daning mesin game kuwe..

nah barang tak cek jerone flashdisk sing vendor (gene kancaku) njerone FD kwe laka file systeme
dadi kan kemungkinan mesin game kwe ndetect karena nama chip/hardware dari FD itu

nah.. karna nyong laka duit nggo tuku kuwe FD resmi regane 100ewu.. makane nyong takon kye ben chip'e bisa ganti nama.. bn bisa nggo save game kuwe Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nt OS e atik apa kang?? emang adong di ganti namane bisa ke detect?? nyong pan nyacak2 laka OS windows PISS
tp jajal obrak abrig bae regedit. . . aku lagi kae tau ngganti nama proc e nyong lewat regedit. . . qeqeqe
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
#5
coba cloning bae flashdisk'e anggo O&O DiskImage ato program sejenis nah kloningane/image diload maring flashdisk liya....
Reply
carane piben um cuph?
tutor ow hehe
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)