Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAKON: Gawe Shoutbox Nggo Blog Kayak Ng TCC
Heart 
nambah emoticon ning kotak cbox.

1. Login nang cbox ( misal nganggone cbox loh ya)
2. menu nduwur pilih Options terus Smilies
3. terus mengko metu gambar kaka kie :
4.Nah, nang kono bisa ngubar kode² kue nganggo emoticon sing digawe dewek apa nganggo sing kaya nant TCC ya bisa tinggal nambahi dewek...

soir yen salah maksud ya kang...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)