Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
masang OS Android ra bisa - bisa
Assalamulaikum ..
>mas, um, mba, tante . .
mezi piyik keh ak. moga ra galgil ya. hehe Es Teh

>nyong pan takon carane masang OS android. soale jarene kayonge tah os kie enteng ement, paling aman, n internete luih cepet ping 3ne windos.

>ak nggo acer d250, sing cilik. keg gambare

[Image: acer-aspire-one-d250-netbook.jpg]

>nah, capitan kie pang tak isini OS android. asline kie toy OS, dadine ra mbusek os sing sdurunge. ngko pas manjing bios wis ana pilihane, "pan nggo windos pa android" (nang aku). nah kue nginstale lewat rong opsen

1. nggo USB jnenge android liveUSB
2. nggo CD jnenge android liveCD

>trus sing dadi masalah bar booting rampung, trus welcome secren ooh, nah bar kue mandeg deg. wis tau oh tak cacak dinteni anjog esuk, y mesi tetep kaya kue. sing salah donge apane yah ?

kie link donload android.
>>http://code.google.com/p/live-android/downloads/list

>datane kabehe 13 biji sing kudu danjingna maring usb atawa cd sg pan nggo nginstal.

-readmefirst.txt (2,8 kb)
-liveandroidv0.2.iso [mininova] .torrent (27,7 kb)
-ramdisk (2,0 Mb)
-kernel (2,1 Mb)
-init.patch (4,3 kb)
-init.rc (8,7 kb)
-liveandroidvo.2.iso.002 (84,9 Mb)
-liveandroidvo.2.iso.001 (90 Mb)
-area.png (33,4 kb)
-wp.png (38,4 kb)
-androidv0.1.part2(winrar) (60 Mb)
-androidv0.1.part3(winrar) (27,8 Mb)
-androidv0.1.part1(winrar) (60 Mb)
(kie conto nggo CD adg pan usb gari donlote ganti sing liveUSB)
nha bar kue gari dobong mari CD ne..
oya, ji maning. kie jg bs disetel nang virtual box, dadi bisa rong os nang sa destop.(mantep oiya) cool nemen

trus gie skrinsut e geh, ben pada pengin..
>skrinsut 1, destop gie
[Image: ?id=725X1342&site=mydr34ms.wordpress.com...liveusb%2F]
>skrinsut 2, conrol panel gie
[Image: ?id=725X1342&site=mydr34ms.wordpress.com...liveusb%2F]
>skrinsut 3, mbuh gie tp tah kyonge brosere
[Image: ?id=725X1342&site=mydr34ms.wordpress.com...liveusb%2F]

smono bhae ndisit ya mas, mba, um, tante..
njaluk warae nemen geh. ndase wis mumet kliyeng-kliyeng gen.. Mriang
SUWUN YAA tahu aci
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#2
ente pan njajal neng laptope ente bro???
kaya misale install Linux karo windows...??

sangertiku sih ya,,
android kuwe emang OS,,
tapi di tujukane nggo sing sebangsa2 handphone apa sing kaya kuwe lah...
angger sebangsa laptop pa komputer mungkin ana sing suport mungkin na sing ora
seka wikipedia (Click to View)
kyeh mbokan pengin jelas sing bisa di suport apa baen..
Nyengir
waca neng kene => http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Android_devices

kaya kuwe ndean...
Josss
saya suka siomay
Reply
wah iya mas adeng kue. emeng sing OS asli kwe mezih nggo hp, tapi os kie dgawe nggo lepi mas. kaya windos mobile si. kan kwe windos tp nag hape. y blih ? PISS

nha gie nyong pan nyoba cz ska androide ngtokna aplikasi os kie. pribeng carane ngono lho. tp yen ra bisa ya uwis, pasrah. tuli nang Al-Quran ra d anjurna masang android ikih PISS

terlepas dari itu smua, nyong mung pan sharing mas. sisan knalan mbokan ana sing paham dadi nyambung..suwun ya um. gawa mulih kyeh tahu aci
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#4
angger maca spek e ente donge bisa sih...
tapi angger suwe,,,
njajal di cek settingan hardiske
mbokan ngarus sing konone...

Nyengir
saya suka siomay
Reply
yoi mas ya, ngko tak jajale maning wis. ngko adeng wis bisa tak posting maning .
suwun masEs Teh
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
nyong nmbe ngarti malah ana android dipasang nang NB ampunnnnnn
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
emangnya gak bisa to kalo android dipasang di NB.....????
Reply
njajal di verbose mode um Ngikik
pejet ESC pas pan booting mlebu boot animation
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)