Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flashdiske nyong kenapa?
kyeh aku bar ngopi critane, tapi gagal dikopi eh ujug2 folder hasil copyane isine kaya kie

masa FD 2gb keisine 50GB luwih?
wirus apa piben kyeh Tulung
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
kwakwoak.,,virus nean????
format bae jajal ulangi maning o0o0.,.,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#3
flesdiske meteng daning yak qeqeqe

gagiyan oh gawa maring bidan sing perek ji ngko mbrojol loh... Guling-Guling

pirus kweh, pormat baen lah... sedurunge cek ndisit len neng dos mbuh linux mbokan esih bisa diselamatna Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Mewek
huaaaa ya wis lah pormat.. merkabak
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#5
malah pentol owh. .nembe krungu flasdis isi 50gb Ngikik maning
iya kweh,,,malah dadi pentol flash disk e,,, Guling-Guling
wes format bae ora papa..
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
oh, pada. plesdisku ya ngonong. virus anyar kayonge, mbiyen ak pas lg ngopy cut tari nang warnet PISS ujug2 ra bisa, diskfull n protected.
diformat ora gelem tuli, tak dandakna o. jare mas e, suwe kye tah..ngosek
carane ?

Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
mending dipormat daripada tuku maning Kapruk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
sidane diformat??? yuh Nutup dopokan bae
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)