Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengumuman USM STAN 2010
monggo di cek di blog saya http://elitenovice.blogspot.com/2010/08/...-2010.html

selamat kepada kang blackarian99 (muhammad hadi mizan) yang telah diterima di STAN spesialisasi kepabeanan & cukai
Es TehEs Teh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#2
selamat black...

mudah2 an bisa jadi mahasiswa yang tangguh... Josss
siap2 dadi wong eman TCC 3 taun maning.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#3
selamat berkontribusi nggo bangsa sing wis diterima ning stan. aja dadi koruptor. percuma. duite haram. dadi ora berkah nggo anak bojone ngko ya. arane ngelingna sing awal ndisit kiye Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Hummm aku rejekine emang nempel papah mamah keh karo paman.. Kugud maring beskem semarang... Aw aw aw..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
kan esih ana 2 taun ngarep Es Teh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
ditunggu taun ngarep Josss

Nutup dopokan
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)