Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yen Alumni STM ADB melebu mene olih Om?
#1
Om Momod,mimin,
yen aq lulusan STM ADB sing neng Adiwerna.
Saiki arane SMK Negeri 1 Adiwerna,kenal ora???
Yen ana alumni atawa sing esih sekolah neng kono,melebu lheenn???
Reply
#2
biyen aku ketrima nang kono ... ra tak jukut malah akhire njukut SMA 1 Tegal (SMANSAGAL) gitchu lhoh...
Reply
#3
Nyonk ya mbiyene pan mlebu ADB o um...soale kanca2 smp mbiyen pada mlayu mono.
tapi daning wong tuwa malah dikongkon neng SMANSA, ya pimen aning loken nolak wong tuwa sing pan mbiayai Ngikik

olih bae sante um, bener tempate neng kene..

melu nganjatna bae nyonk ah Ngguyu
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#4
(15-02-2010, 12:33 AM)cuph3 Wrote: biyen aku ketrima nang kono ... ra tak jukut malah akhire njukut SMA 1 Tegal (SMANSAGAL) gitchu lhoh...

tak kira sekulah neng kono...
aku be iya owh om...

mben dina lewat mono ndisit dong skula...
nglaju pagiyanten - tegal...
hahahaha...

tapi nyong bangga,,
neng tegal ana sekolah sing dibiayai ADB (Asian Develepment Bank)
walopun ora skula neng kono
MedangMedangMedangMedang
saya suka siomay
Reply
#5
hah?? bneran dibiayai ADB kweh??
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#6
(15-02-2010, 12:33 AM)cuph3 Wrote: biyen aku ketrima nang kono ... ra tak jukut malah akhire njukut SMA 1 Tegal (SMANSAGAL) gitchu lhoh...

Kuwalikane um,aq di trima neng Smansa,tapi milih ADB.Alesane,,???
Anake wong mlarat,wong tuwa mentok mbiayani nganti STM thok,tujuane ben langsung kerja.
Melasi ora um???Amin
(15-02-2010, 12:43 AM)Barrezta Wrote: Nyonk ya mbiyene pan mlebu ADB o um...soale kanca2 smp mbiyen pada mlayu mono.
tapi daning wong tuwa malah dikongkon neng SMANSA, ya pimen aning loken nolak wong tuwa sing pan mbiayai Ngikik

olih bae sante um, bener tempate neng kene..

melu nganjatna bae nyonk ah Ngguyu

sipp om makasih ya
(15-02-2010, 07:54 PM)akhdaafif Wrote: hah?? bneran dibiayai ADB kweh??

Lah iya um,arane bae kan STM ADB.Brarti ya memang subsidi dari ADB alias Bank Pembangunan Asia.
Reply
#7
aja aja jon apip ora ngerti singkatane ADB oya Guling-Guling
payah sung :totoK:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#8
yen ADB -> Asian Development Bank tah aku ngarti. tapi ora nyangka bae yen temenan didanai ADB. manteb sung!!
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#9
^^^^
nyonto neng postingane jon nono Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
kie kan threade wong alumni ADB...... hmmm.. Palu2nanPalu2nan kabeh....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)