Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yen Alumni STM ADB melebu mene olih Om?
bocah2 ADBne nang kene ganing laka? pada maning ngendi kabeh?
Reply
wis.... daning pada OOT kabeh.... Palu2nanPalu2nan gagian dundangi Bocah ADB ya om.. ben tambah akeh membere..... oke...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#13
oh ya, mohon maap wis OOT Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#14
(16-02-2010, 05:24 PM)Pro_T_Lon Wrote: wis.... daning pada OOT kabeh.... Palu2nanPalu2nan gagian dundangi Bocah ADB ya om.. ben tambah akeh membere..... oke...

wis tak undang,padahal ana ikatan alumni ne neng fesbuk,,,http://www.facebook.com/group.php?gid=53784592581#!/group.php?v=wall&gid=53784592581
pada ngluyur Macul neaaann
Reply
(15-02-2010, 12:43 AM)Barrezta Wrote: Nyonk ya mbiyene pan mlebu ADB o um...soale kanca2 smp mbiyen pada mlayu mono.
tapi daning wong tuwa malah dikongkon neng SMANSA, ya pimen aning loken nolak wong tuwa sing pan mbiayai Ngikik

olih bae sante um, bener tempate neng kene..

melu nganjatna bae nyonk ah Ngguyu

akhire aku ya mlebu mono soale wong tuane aku ora nglarang...mbebasna...

begitu mlebu mono ternyata bocah wadone setitik Ngukuri batuk serada sedihNangis ( itu dulu )

tapi bar nerusna sikulah maning eh dadi kyak sing paling pinter ( pelajaran teknik ),,soale liane sing SMA dadi akeh cewek ( lanangan ya ana dink ) dolan ning kos njaluk ajar sesuatu..hahhaMedang
Reply
#16
kyeh wis ana loro bocah ADB..! medeni ya bocah2 STM kemungkinan Dandan ndisit bisa dadi maho kweh Guling-Guling

kanca2 STM e dundangi mene bae jon Juragane
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#17
(25-02-2010, 05:54 PM)Barrezta Wrote: kyeh wis ana loro bocah ADB..! medeni ya bocah2 STM kemungkinan Dandan ndisit bisa dadi maho kweh Guling-Guling

kanca2 STM e dundangi mene bae jon Juragane

Rambo barrezzta kacruutt,,Palu2nan
Reply
(26-02-2010, 12:36 PM)kuncen_server Wrote: [quote='Barrezta' pid='4944' dateline='1267091684']
kyeh wis ana loro bocah ADB..! medeni ya bocah2 STM kemungkinan Dandan ndisit bisa dadi maho kweh Guling-Guling

kanca2 STM e dundangi mene bae jon Juragane

esih normal...esih bisa Rambo tepat sasaran..:kanclep:
Reply
#19
(26-02-2010, 11:31 PM)geni_liu Wrote:
(26-02-2010, 12:36 PM)kuncen_server Wrote: [quote='Barrezta' pid='4944' dateline='1267091684']
kyeh wis ana loro bocah ADB..! medeni ya bocah2 STM kemungkinan Dandan ndisit bisa dadi maho kweh Guling-Guling

kanca2 STM e dundangi mene bae jon Juragane

esih normal...esih bisa Rambo tepat sasaran..:kanclep:

lah wong sing pan manjing ADB di tes nembak tuli ka um,,,,Rambo
iya beleh,pasti beleh lah Guling-Guling
Reply
nembak apa maksude??

kayonge kyeh kuncen server tau di kon nembak di depan umum apa pimen..

anane test Anjlog2an karo Push up lan lia liane
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)