Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yen Alumni STM ADB melebu mene olih Om?
#21
(01-03-2010, 08:36 PM)geni_liu Wrote: nembak apa maksude??

kayonge kyeh kuncen server tau di kon nembak di depan umum apa pimen..

anane test Anjlog2an karo Push up lan lia liane

:nembak: lah,
sing kaya neng pelem2 kuwe lho um liu...
Ngikik
Reply
oo sing kyak ning senetron ya...mbokan sih nembak nganggo bedil..
Reply
cah ADB ne ndi maning????

tambahi oh, ben sadulure nambah

dadine kan rame...
road to
6666th
Reply
#24
mau bengi donge ana bocah loro cah adb pan mlebu TCC tapi ana keluhan jarene loading manjinge suwe temen malah kadang2 time out.memang sih salah bocahe ora nganggo modem sing sesuai karo daerahe deweke(Indosat M2 daerah adiwerna ngulon)jarene jelek nemen signalle).Sing omahe neng daerah kuwe sapa len endah bisa skalian rekomen nggo bocah2 kiye..
Reply
nono umahe adiwerna kulon, persise pagiyanten...

lha kuwe jakwire adiwerna ngulone nang ndi???

yuh dijaki, Medang nang kene
road to
6666th
Reply
um ibnu adb y?

neng kene sapa bae sih sing cah adb?/
Reply
aku dudu ADB

tp aku luwih seneng maning angger akeh cah ADB sing dijaki gabung

ben tambah rame oh wa....
road to
6666th
Reply
(02-03-2010, 07:30 PM)ibnu19 Wrote: aku dudu ADB

tp aku luwih seneng maning angger akeh cah ADB sing dijaki gabung

ben tambah rame oh wa....

ya wis tak dijaki kabeh sing aku sering weruh ning daptar kanaca tegal fb ne aku..

tapi mung daptar2 tok..

jarene urung ndeleng njeroane..Ngantuk
Reply
#29
Group FB ne akeh anggotane ka jon,nganti ewunan,,
tapi ya memang mungkin bae durung sempet nge net suwe nean,,
Reply
ana alumni adb sing tahun 2004/2005 ora ya???

PISS
Tegur bila Salah
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)