Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yen Alumni STM ADB melebu mene olih Om?
#31
mbuh kuwe lulusan anyar ora ngarti kuweh um,,
mbokan liyane ana sing ngaku,,goleti um benington kuweh utang neng warung dayak saur tuli Xixi
Reply
#32
Info Update
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!...9250921876
Priyadi Bukeh May 18 at 11:06pm Reply
Assalamu 'Alaikum Wr. Wb.

Saya mengundang teman -teman alumni semua yang berdomisili di daerah Bekasi dan sekitarnya untuk hadir pada acara pertemuan Dwi-wulanan FOSIL24.

Waktu : Minggu 23 Mei 2010 16.00 WIB
Tempat : Kediaman Sdr. Pendi Ds. Palangan Kec. Cibitung Kab. Bekasi
Acara : perencanaan kegiatan baksos
Telepon : 085695517401 ( priyadi )
02127036047 ( Pendi )

Harap sebarkan undangan ini kepada teman - teman alumni yang lain.
Terima kasih.

Wassalamu 'Alaikum Wr. Wb.
Reply
warung situs esih apa ora ya ning adb..

kantin dirjo...sing aring goreng tempe karo kukur2 weteng...aduh aduh...
Reply
qeqeqe
kakak kelasku pada nang kene.....

aku cuma pan mein kabar bahagia keh kanggo panjenengan kabeh, alumni ADB sing bareng aku nang jogja pada pinter-pinter, tetep berprestasi

Es Teh
Reply
aku njaluk daftare cah ADB apa alumni sing melu TCC...
Reply
lah mbokan sih isine cah ADB.... ohya sekadar inpo.... STM ADB saiki nama nya sudah diganti menjadi SMK N 1 Adiwerna, memang mbien dibiayai ADB (Asean Developmen Bank) ... mbien kuwe...wes suwe kayonge thn 2000 be wes ora ....

ohya mas kuncen saiki posisi nang nid...?? aq sing dwe akun
http://www.facebook.com/home.php?#!/panitia.adb

memang tak gawe nggo reuni... tulung bantuane ya
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply
#37
Posisi ne neng bekasi Utara um,cedek Bulan-bulan,,
Tenang bae yen emang lagi ora bentrok karo kerjaan ya siyab bantuPISS
Reply
(16-02-2010, 04:31 PM)sicupu Wrote: bocah2 ADBne nang kene ganing laka? pada maning ngendi kabeh?

(16-02-2010, 05:24 PM)Pro_T_Lon Wrote: wis.... daning pada OOT kabeh.... Palu2nanPalu2nan gagian dundangi Bocah ADB ya om.. ben tambah akeh membere..... oke...

Kyeh nyong hadir...., aja ndarani cah STM ADB langka ning kene.. Nyengir
Yakin sung nyong asli tegal

YM & GTALK : ristwan
Reply
#39
aq alumnus STM DMC68 Girang nemen
Reply
#40
Okky Palu2nan kamare ente neng sebelah manaBalang Sendal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)