Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
setasiun TEGAL
yen setangsiun tegal kaya Poncol ko brati akeh sopir angkot najisi owh... pengalamane aku supir angkot nang poncol najisi.. muter2 na tok..
tau lg ndisit jaman SMA pertama mrg semarang, njaluk daterna Jl Pemuda eh malah didoloh nang Tugu.. asemb nemen yakin.. Rambo
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
ora mung njabane,
jeroane stasiun juga diapiki
perone diduwuri, lobbyne di kramik Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)