Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] UPS tuku ne nang ndi??
nyong melu takon len...

nang tegal, sing dodol UPS (Uninterruptible Power Supply) nang toko ndi???

merk-e apa bae len???trus regane pira??mbokan ana sing kas tuku Josss


suwun
road to
6666th
Reply
#2
Aku lagi ning semarang tukune.. 350 ewu yen ora salah..

ning tegal mbuh ning ndi..

Nggo referensi rega bhinneka..
http://www.bhinneka.com/category/ups_below_1000va.aspx
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
kae oo arane apa global computer ari ora salah...sing toko perek e dampar sepur ar hakim.....

regane nyong ora ngarti
Reply
mbiyen tuku prolink ya regane sar ser karo umindra,, tp dong durung ada stabiliser tuku ups sing builtinstabiliser sisan um, tapi ya luwih larang :d

cb neng toko komputer sebelahe obor a*sia, karo sing sebelahe tempat karaoke n*v ekspres,, ng kono ana loro toko, monggo dibandingna regane Nyengir Es Teh
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
nang semarang 1 tahun sing lalu kenika sing wis built in 350 an
tapi pas pameran
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)