Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pembiusan Model Anyar [HOT]
Heart 
sdurunge njaluk maap ya sing segede2ne,
bukane bermaksud saru
tapi mung mein informasi tok..

aja di Klepon ya maape (Click to View)
Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
qeqeqe ana2 bae tingkahe menungsa nggo golet duit jaman saiki,, ngosek aku bar maca kye...

NIKMAT MEMBAWA SENGSARA

ngerek ahhhh......
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
nggilani nemen senjatane go luruh duit... ckckckck...

Ora Olih Ora Olih Ora Olih
Yakin sung nyong asli tegal

YM & GTALK : ristwan
Reply
(28-08-2010, 10:27 PM)leo_quers Wrote: qeqeqe ana2 bae tingkahe menungsa nggo golet duit jaman saiki,, ngosek aku bar maca kye...

NIKMAT MEMBAWA SENGSARA

ngerek ahhhh......
apapun dilakukan demi mendapat uang

(28-08-2010, 10:38 PM)wakadol Wrote: nggilani nemen senjatane go luruh duit... ckckckck...

Ora Olih Ora Olih Ora Olih
yang haram pun jadi halal ya kang Ora Olih
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
kadaluarsa kuweh qeqeqe
road to
6666th
Reply
wis tau maca kiye qeqeqeqeqeqe
sing aku heran kuwe sing di kenyot ana obat biuse ya brati qeqeqe
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
haduuuuuuhaduuuuuuuu ana2 baen saiki wong kejahatan yak :))
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
#8
kue ndean ayu ya wadone. . nganti tkang ojeke glem ngenyot. . cacak owh sing kya kue mbok2. . mesti ra glem. . Guling-Guling Guling-Guling
Reply
(29-08-2010, 01:18 AM)ibnu19 Wrote: kadaluarsa kuweh qeqeqe
apane um Ngikik maning

(29-08-2010, 01:21 AM)ddddnL Wrote: wis tau maca kiye qeqeqeqeqeqe
sing aku heran kuwe sing di kenyot ana obat biuse ya brati qeqeqe
iya, brarti bahaya kan.. aja sering ngenyot2

(29-08-2010, 05:25 AM)Okky_hatake Wrote: kue ndean ayu ya wadone. . nganti tkang ojeke glem ngenyot. . cacak owh sing kya kue mbok2. . mesti ra glem. . Guling-Guling Guling-Guling
ayu lah um.. jelas2 ana tulisane nang kono
yen ana brita diwaca isine kyeeeh aja judule tuk Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
wis oh...pembicaraane aja menjurus kaya kuwe oh...tambah suwe tambah ora nggenah tak bedil mengko
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)