Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal
oh.....tengkyu info ne um jabrik, mbiyen ak tau njajal, tp
nembe nang ngarep balekota, tp urung bisa, lg lemot nemen apa y????
mengko tak njajal sing nang starone wis......
road to
6666th
Reply
bole juga kueh...tapi sung kudu dipikrna kue Gepeng-gepenge...aja mikiri mung ngenet gratis,barang ngangkrem nang kana malah metune luwih akeh gara2 gepeng...trus ya kudu dipikir resiko traffic e.....
Reply
#13
neng gedung DPRD (balaikota lawas) saiki juga wis ana koq
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
(04-03-2010, 01:31 PM)Jaka Tarub Wrote: neng gedung DPRD (balaikota lawas) saiki juga wis ana koq

nah kue walaopun akeh brandale sa orane aman perek markas polisi.....Ngguyu
Reply
jare malah pan dadi cyber city....



luwih keren maning kue....

Girang nemen Girang nemen
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
#16
ning ndi cyber city kang?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
o iya kabare kota tegal pan di gawe tingkat 2....Guling-Guling jare cah tegal jurusan plano (cita2 mulia) Guling-Guling
Reply
#18
kabupaten ya donge kudu berkembang kiye...
saya suka siomay
Reply
kabupaten jane luwih akeh potensine loh,saiki objek wisata akeh2 nang kabupaten...didieleng skan kondisi geografise,kabupaten luwih adem timbang kotane....uwong bakal luwih nyaman nang kono...kari pemkote bae,misale niat,bisa ngungkuli kotamadyane...fasilitas hotspot misale.nang alun2e dipasang,ya mesti ramene....
Reply
nyong wong kabupaten kye,, aduh neng slawi sing wes free hotspot nang ndi?? dong pan nembak sing ora free melas juga. . . :hahaha:
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)