Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal
(06-03-2010, 02:47 PM)Amri Wrote: nyong wong kabupaten kye,, aduh neng slawi sing wes free hotspot nang ndi?? dong pan nembak sing ora free melas juga. . . :hahaha:

mental gratisan kueh.....Guling-Guling
Reply
ngarepe smunsawi

nang kono biasane akeh cah-cah pd klekaran
laptope jg pd murub

kayane ana hotspote
road to
6666th
Reply
#23
matur nuwun jon ibnu atas infone Josss
jakwir2 liyane sing ngerti area hotspot liyane?
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
nang kota ya...

nang Gallo net...nang jalan poso kue loh.kan ana kapetariane..jare sih ana hotpote (ora mercayani gara2 warnet ka ana hotspote??) jajal baen lah um
Reply
#25
gallonet poso? sih sebelah endi? aku wong poso kyeh...
trus hotspote gratis apa pimen?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(07-03-2010, 01:59 AM)Poci Wrote: nang kota ya...

nang Gallo net...nang jalan poso kue loh.kan ana kapetariane..jare sih ana hotpote (ora mercayani gara2 warnet ka ana hotspote??) jajal baen lah um


ng gallo wez laka hotspote...

bangkrut ndean...

............................................

Josss Josss
(06-03-2010, 03:18 AM)akhdaafif Wrote: ning ndi cyber city kang?

ya ng tegal um...

ya kue tah nembe jare...

mbuh bner ya ora,,,

pada ndonga bae lah....

..........................................................

Josss Josss
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
hizzz....kang apip wong poso????nyong gang 22 um...gallo kue ngarepe dalan surabayan...anyar2an melune
Reply
#28
nyong gang 18 kang. dolan oh. omahe aku ning pojok kulon
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
nyong wong langon, dolan olih???
Josss Josss Josss

ana hotspot anyar nang kota tegal
tp tempate nang OEMAH BUTIK

nembe launching
mburi SMA 1 Kota Tegal
madep ngetan, madep lapangan upacarane sekolah
road to
6666th
Reply
alhamdulillah...
tapi nyong rung duwe laktop...hehe
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)