Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal
alhamdulillah...Es TehKlepon
tapi nyong rung duwe laktop...hehe
Reply
Yomidona, ente pantese kenalan sit nang kene keh..
http://tegalcyber.org/perkenalan-f-4.html
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
hotspote sih akeh nemen, sing dipassword juga akeh nemen, tapi mlayune ora akeh akeh nemen Palu2nan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
hotspot alun2 ana.

tapi nyong tau krungu rusak,

penyebabe penggunane rata2 per harine mung siji


alias siji uwong tok sing hotspotan neng kono saben dinane arip
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)