Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taman kota ato basa kerene kebone kota tegal
#11
his, pitnah kweh...
hahaha....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#12
ning kabupaten,,
kebon-ne sebelah ndi yah...???
saya suka siomay
Reply
kabupaten tah esih enak owh jon....akeh sawah....esih silir....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#14
ah, wis pada berkurang ka. 5 tahun maning pada dadi omahe kowen2 pada... Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#15
^^ Guling-Guling maceme perlu dibuatkan rumah susun kyeh jon .. men ana lebar lapangan e owhh .. dadi sisteme sekat antara umah susun siji karo umah susun jejere dipisahkan oleh taman dan kali owhh ... men di deleng e enak eng ing eng ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#16
wah, boleh juga idene. tapi, pada gelem belih manggoni omah susun?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
kurang pas menurutku nek umah susun...sing wes2 ng jakarta n makassar, pada katon kumuh....
mungkin kurang tepat penanganane....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#18
digawe sing madan ekslusif...
apartemen...

aja rumah susun....
hehhehe
saya suka siomay
Reply
#19
apartemen larang oh bol. ngko pada nggelandang nggawe omah seng malahan Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#20
modele umah susun
tapi di arani apartemen..
wkkwkwkwk...
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)