Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taman kota ato basa kerene kebone kota tegal
#21
hahaha, penipuan kweh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#22
heehehehe...
taman kota??

paling taman poci ya sing ana neng tegal...???
saya suka siomay
Reply
dong bar diskusi ngene kudune langsung bertindak om om kabeh.. ben tegal ora semakin panas.. coz semakin mene, wong bakal makin ngancurna tanduran... kabeh2 pan entuk duit seka gawe tempat usaha.. mumpung tegal esih nduwe lahan akeh, ayo bergerak... mulai dari sing tuwa.. sing wis mbojo lan nduwe duit o..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#24
yuh owhh mulai saiki sharing ide ne owhh, aja mung omongan tok, mengko dana golet sponsor iya belih ? yen ana sing ndue ide tata kota ya luwih mantep maning
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#25
pada mulai nandur mana. wingi2 cah UI inisiasi pada nandur, cuma kiye bakau. monggoh dicek ning kene http://sintesaui.wordpress.com/category/...for-tegal/
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#26
aning wis pada waleh... giyan oh gawe gerakane..TCC mbuh apa mbuh apa eben duwe manfaat kiye TCC kanggo tegal terserha pan gerakan hijo atao demo bareng bareng maning bale kota usul gawe Area hijau terbuka (taman Kota) kuwe perlu tindakan nyata aja mung ngomong tok..aning aku sih coba nandur nandur taneman neng mburi omah..ben madan adem lah kayong kemutan neng jakarta ndelengna banjir lan kali sing cruwek kayong nelangsa... apamaning mbayangna tegal dimasa depan...wis nggrentes sung pan mblayu maning endi maning aning tegal wis kaya jakarta cruwek panas kotor banjir isine pengemis...egois wonge..lah wis embuh kuwe.. aja sampe kayakuwelah tegal..mulane sadurunge telat yuh..ingetna maning pemerintah tegal saiki aja sampe demi pembangunan kota tegal mengorbankan kenyamanan untuk tinggal hidup di kampung tercinta TEGAL
Reply
#27
setuju banget kang, Tegal go green....., iki urun pemikiran bentuke taman tegal: http://waroengtegal.org/2009/02/26/sebua...aci-tegal/
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
#28
manteb jon jaka tarub.. yuh sapa maning sing duwe impian mbangun republik tegal..paling ora kiye tcc bisa dadi sipil power keh he he dudu ari power loh yah Guling-Guling
Reply
#29
kye bakal dadi cikal bakal kmajuan tegal...
angger laka sing gelem nggerakna kudu ana sing wani...

melalui TCC dewek mbuktikna oh :cool:

sing enom bisa luwih apik Medang
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
kyane ngger tegal digawe citywalk ky ng bandung dll tambah enak kue...


dadi ngger pan jalan2 n pan cuci mata ora usah mlebu2 mall...
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)