Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
**PENGUMUMAN - [ WONG ILANG ] ****
kyeh sedulur..
ana pengumuman PENTING.

kbetulan kiya kejadian'e ana ning skitar Tegal tepate ning Pagongan Dukuh Turi,

Ana wong Tua sing kehilangan anake, ora tanggung mung siji tapi loro.
Beritane wis tau ditayangkan ning Buser SCTV.
Mboka sedulur2 n dhewek kabeh bs ngebantu, ampunnnnnn

[Image: 100908ebocah-hilang.jpg]

kiyeh beritane luwih lengkap
wis semono bae, Es Teh
Reply
ana foto sing luwih jelas maning ora yah? aku kurang bisa ngapalna wajah seka foto kwe
by learning to obey, we know to command
dong dewek sinau nggo taat maring perintah, dewek pasti ngerti carane memerintah
Reply
mbokan lg golet sedekah om..
Sepi ing pamrih, rame ing gawe
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)