Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pasang widget sms gratis
#1
akeh neng dopokan seng neng kene tentang masalah kirim sms gratis,,dari pada mumet pasang bae widget sms gratis neng blog'e dewek ben ra mumet2 buka situs/blog'e wong liya

kyeh kodene
Code:
<iframe name="I2" src="http://sms-online.web.id/widget"style="border: 1px solid rgb(255, 255, 255);" frameborder="0" height="264" scrolling="no" width="84%"> not support</iframe>

go pengaturan lebar karo panjang widget gari di otak atik ning height lan width

kopi paste sekrip neng nduwur maring sidebar blog'e sampean, hasile bisa dideleng kaya neng blog kiye

Es Teh
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Reply
iya kang mantap ari wes duwe dewek Ngikik maning
aku malah duwe 3 script SMS gratis dong sing pingin di copas bae script e. . . Nyengir
coba maring blog nyong sing nang ngisor. Nyengir
ndokone nang sub SMS ( /sms ).
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
Um Woro..
ana sing bs sms Gretong tapi ning ngisore trcantum alamat web'e dewek bs ora??
aja almt web server'e.. ben kena bs nggo Promosi.. PISS

Reply
dong tak tulis kaya kie tok
PHP Code:
<iframe src="http://sms-online.web.id/widget" /> 

bisa jalan ora?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
bisa metu tapi mung separo tok oh kang ? laka ukuran iframe e Ngikik maning
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
#6
(04-10-2010, 03:54 PM)kaiross zone Wrote: Um Woro..
ana sing bs sms Gretong tapi ning ngisore trcantum alamat web'e dewek bs ora??
aja almt web server'e.. ben kena bs nggo Promosi.. PISS


nek kaya kuwe monggo maca disit kiye om pista >> kene kyeh <<

dasare seka postingan kuwe trus digawe web interface,,bisa si digawe cmn aku ra duwe hp seng support ( aseline ya ra duwe HP qeqeqe )
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Reply
cacak sit um Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)