Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRAMUKA ng afrika ? ?
#1
keh aq pan bahas soal pramuka. . mau aq bar nton berita. . jare dewan2 ng RI pan PRAMUKA ng afrika. . pa segitu pentingnya cuma untuk pramuka saja harus ke afrika. . pa maning dana go kegiatan kue anjog milyaran. . edan beleh. . toli jare pan gawe RUU tentang pramuka. . jare ente2 kabeh pimen kye ? ? Josss
Reply
PERTAMAX 95
.angger masalah RUU.tah wez ana sing ngatur dwek. ..
.truz masalah pramuka nang Afrika kwe tjuane pan apa?
.kwe kudu dipikir maning kweh. ..
.sedulure dewek sing kelaparan akeh. ..
.truz msalah utang karo negara* lia kwe uruzane kpribe. ..
.sorry um, yen komentQ kpribenlah. ..
.sorry y um?
PISS PISS
PISS PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
telat wooooy
brita wis lawas kyeh jamane sdurunge bada
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ya emange pibe2 sih. tapi mbokan jebule ana "sesuatu" sing dewek ora dong ya embuh. adeng sangertine dewek tah laka gunane ooh. tapi ya pan pibe2 kae wong wis pinter2, skolae nang luar negeri, sing luwih ngerti apik orane ya DPR blih ?

adeng jarenyong tah DPR e dewek kwe patokane/kiblate maring barat mbuapa. dadi kesane mewah bhae looh Xixi

bleh ngarti ngene mangan angel, buka puasa be numpang mesjid Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(21-09-2010, 12:35 PM)auzhee Wrote: telat wooooy
brita wis lawas kyeh jamane sdurunge bada
ya'ul, memang wis lumayan suwe

krungu-krungu tha (klalen, kayane tha seka detik) jarene pan studi banding ndeleng pramukane afrika. neng pan ndeleng sing apik tha jarene ning amrik. sing geblek, jarene pramukane afrika luwih semrawut seka neng kene. nah, alesane ben dewek bisa belajar seka kesalahane afrika. belajar seka kesalahane wong tak apik, tapi ning ora ndeleng kesuksesane wong liya, ya kapan dewek bisa sukses ya? kaya kuwe ora jon, kuwe tha jarene aku, hehe...
tukang_pacul,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
#6
laha kue. . kaderan dewan sepenake dwek. . toli jare pan tetep mangkat walopun d tentang masyarakat. . .kudune d kepret bae owh. . .menyepelekan pendapat masyarakat. . dadi wakil rakyat tapi menyepelekan rakyat. . . apa pantes ? ?
Reply
rika-rika kabeh ora usah kakean ribut
kari meneng bae
suarane rika-rika kabeh wis diwakili Nyengir
road to
6666th
Reply
sangertine aku anggota dewan ngirimna 3 bagian
maring afrika, cina korea apa jepang ngonong lah
nah jare pan meneliti bisane pramuka ng afrika kuwe gagal karo bisane pramuka" ng cina korea apa jepang kuwe sukses Ngikik

sing paling kentir bisane sing d kirim kuwe anggota dewane loh dudu perwakilan seka anggota pramukane, karo danane sing nggilani nemen
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)