Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMANSA TEGAL
#1
ana belih ya kanca smane aku neng kene?
aku jg smansa um ... th angkatan 2004 ...adik kelas adoh e nt brarti owhh om Ngikik
#3
weleh weleh brati ente satu perguruan karo aku oh... weleh weleh manteb jon
#4
aku juga alumni smunsa kyeh.. lulus taun 2004, sekelas maning karo yanu Ngikik
#5
(02-12-2009, 09:42 PM)cilok Wrote: aku juga alumni smunsa kyeh.. lulus taun 2004, sekelas maning karo yanu Ngikik

wuih sisji maning keh yarik kelase inyong..wuih jebule pada pinter pinter vocah saiki ya..ora kaya ku gemiyen sekolah ya nongkrong neng warung jox..mbolos lewat jendela sing amba nemen tingal mencolat umpetan neg kolam iwak..embuh saiki kayane wis dirombak total... wis ilang kenang kenangan jaman smansa gemiyen
#6
izh.. jablud jebule mhiyen sma siji .. nembe ngarti kyeh yahanu.. brarti pada oh blud
#7
ah sing bener wong....kowen kaplak tua ora konangan brati oh..ckc ck... bisane ora tau ketemu? mesti ente aning sekolah ora tau mlebu keh..ngakuuu
#8
his nyong ben sma 1 ka, orasah pada sesumbar lah :))

daning awank urung ngepost neng kene sih?

nyonk angkatane awank(benihime)+cilok sekelas malah ko pas kelas 3.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#9
his daning ana sing nyebut2 nama ne enyong ..... Ngikik ngbsen juga yahh .... salam kenal Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#10
wakakak ana bewok jebule NyengirD
mantep lah akeh juga ya jebule Ngikik


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)