Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMANSA TEGAL
#31
(09-01-2010, 08:52 PM)cilok Wrote: kae warung kanyut wis ganti uwong apa priben? :senyum:
lg kae mampir daning sing nglayani sejen?trus performane buruk maning Ngguyu
KFC = Kanyut Fried Chicken... biyen julukane waktu msh SMANSA

Nyengir
#32
kanyut kayane wis ganti manajemen
#33
kayong angkatan 03 karo 04 tok ya...

yanu nom dewek owh berarti...
2005 manjing kyeh...

ko tak jaki sing liyane join...
wokeh....???
saya suka siomay
#34
(24-01-2010, 12:12 PM)laksonoadi Wrote: kayong angkatan 03 karo 04 tok ya...

yanu nom dewek owh berarti...
2005 manjing kyeh...

ko tak jaki sing liyane join...
wokeh....???



Oke wis.. Selamat datang forsima... Nyengir
#35
dih dih jebulo nom nom kabeh yah aku isin keh
#36
ora papa. aja isin. tua enom ora katon ning kene. kecuali yen ngaku Weee
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#37
wakakakak.... aja ngomong tuwa enom owh...
ari kaya kuwe nyong malah ora penak,,
enom dewek..

heheheh...
saya suka siomay
#38
(24-01-2010, 05:28 PM)jablud Wrote: dih dih jebulo nom nom kabeh yah aku isin keh


Aja cilik ati um jablud.. kita memahami kok... Xixi
#39
Medang
Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#40
samnsa piben keh daning nang ngarep dalan dadi semrawut akeh warung2 ora ngenah nyeseki dalan tok Ngikik


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)