Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perda Anti Pornografi di Kota Tegal
mau lagi serpis hape jebule ana tulisan kiye nempel nang tembok
nembe ngerti aku, liyane ana sing wis tau ngerti urung yah?? Ngukuri batuk

berlakune ya wis lumayan suwe yah
road to
6666th
Reply
yah.. namanya aja perda...

boleh di sebarkan asal tidak terkena sweeping yang akan menghasilkan denda materi.
Okupasi Terapis
Reply
#3
mangkane hapene nduwur sing lg dservis ana pileme owh..... Ngikik maning
Reply
tapi bisane mung lewat hengpon tok yah ? brrti gadget liane olih owh ?? Xixi

yen, misal ana sweping hengpong siemens sing kaya [Image: images?q=tbn:ANd9GcRCLwBEcxXcBsOlapGQ4Ss...C1HYUQgaw=]kecekel ora yah ?? Ngikik maning
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
gambare kotak tok um Palu2nan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ana ana baen...
ngko ya paling masuk kantong sendiri dendane...
Reply
KUHP
Kasih Uang, Habis Perkara
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Hubungi Aku Kalau Ingin Menang yah Nyengir
road to
6666th
Reply
Jangan Asal Kasih Suap, Aman
Jaksa
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
[Image: oa4so2.jpg]
Berarti liwat flashdisk ora papa ya? Xixi
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)