Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ready stok] kaos TEGALCYBER
#11
Sms um Nono ato kontak maring galgil bae,,,
Stok kaose ana ning kios galgil....

Laksonoadi : 085728143769
Um jek galgil : 085642556677
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
o iya mas indra.... suwun infone,, masalahe aku neng jkt um, dadi perlu kirim mengirim, hehe
pesen mrg um zaki ora tau digubris koh, ditelpon ra tau diangkat wis 3 dina..ngosek(lg sibuk ndean)
coba wis tak nelpon um nono.... smoga bisa.......ihirr
hidup adalah suatu perjuangan dan pencapaian...
"ari wani aja wedi2, ari wedi aja wani2"
(alexander man dra'up)
Reply
#13
aku ra paham stoke
sing pasti barang neng kios GalGil kabeh..

aku nitip maring um zakky aka denbaguz
monggoh cek TKP baen owh
sing jaga wadon saiki
Ngikik maning
saya suka siomay
Reply
qeqeqe melu gembuyu akh...
aaaaaAAAAARRRGGGGHHHHHH............
Reply
kios galgil ngendi um ayip?
Es Teh awan2 seger keh ..
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
GRAHA VISIO ngarepe pasar pesayangan persis, ng wetane dalan Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
ooow perek jebule
okey bang ayip,siap cek tkp ....
Oy nembah nuwun yip
Es Teh maning ah ...
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
#18
monggoh sing durung duwe
ngentengna stok kae,,,
saya suka siomay
Reply
muga2 olih lah ...
Delat maning mangkat,pan onggrongan karo jakwir wetan ka...
Amiiiiin ...
PISS
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
apa bedane kaos kiye karo galgil um???

ning ndeleng regane nyong pengen tuku, sing paling gedhe ana ora???
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)