Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
Ngikik maningNgikik maning

[Image: mysign10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#2
wkakakakakaka Guling-Guling Guling-Guling ben ndina laka sing makani dadine singset jweh Guling-Guling
Reply
#3
sing singset awake tok daning..

pipine tetep mlembung.. Ngikik maning


Ngacir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
ora kopen
ora srba nyanding

kowen tambah lemu apa gering zhee????
road to
6666th
Reply
AYUNII qeqeqe

tambah maniizzz yah Ngikik maning
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
(05-11-2010, 01:54 PM)ibnu19 Wrote: ora kopen
ora srba nyanding

kowen tambah lemu apa gering zhee????

Guling-Guling
nyong? embuh, ngko deleng dewek Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Wuih. ..
ManoHarA. ..!!
.
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
dudu manohara kue.. manoknori.... Xixi
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
wonge ora nyumul2 Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
brarti jamune cocok.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)