Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
jamune apa susune?
biasane dong moni sing cocok cocok susune Ngopi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Cocok gamen impen wa. ..
Guling-Guling
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ouw brarti nek cocok iku cocok susune ya,,,susu kuda liar ndean ya Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
sedot lemak e ora nang dokter kuweh...nang doremon jaya...Guling-Guling
Reply
doremon jaya um?
sing 'bisa masuk gang' ?
Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#16
ngerek ah
Reply
tetep ora weruh Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#18
ya ka peta ora. . Onglene sdlat tok. . Guling-Guling
Reply
sing dirasani durung nongol ya?

ngerek

kerek disit ah
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
wis sering nongol tapi oratau mampir mene Duka cita
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)