Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MASJID AGUNG TEGAL RICUH , saat pembagian kupon kurban
Thumbs Up 
Assalamu'alaikum kabeh..
sdurunge aku pan Ngucapna
Selamat Hari Raya Idul Adha
nyatee.. girang Nyate ndisit

oya kyeh ana berita Tegal mlebu ning TV ana apa..
lumayan gawe miris umat muslim Syok nemen

Pembagian Daging Kurban di Tegal Ricuh

[Image: peristiwa-pembagian-kupon-kurban-05.jpg]

Reply
#2
kya kue lah sifat menungsa. .
ge kae aq tw melu kya kue ben mesjid tak parani . . sing nyong heran wong2e kue2 tok. . ra ng mesjid A mesjid B mesti ana wong2 sing pada bae. . kue ndean pan di dol pa yah. . bagjane kabeh mesjid dparani. .
Reply

ndean dong antri trus olih daging,rasane kayak olih medali olimpiade,bangga lah

tinggal anteng nang umah be mengko ana sing ngirimi
toli dong olih daging kakehan,rumangsane ora mblenger/bingung apa yah??
road to
6666th
Reply
aku setuju nemen karo um Okky_hatake ,
asline kuwe ana beberapa wong sing melu antri trus dong wis olih, daginge di dol maning..
masya Allah bisa kaya kuwe ya,
sing luwih parah wonge tergolong mampu mung nyamar tok.. kudu Balang Sendal bae qeqeqe
Reply
apa nyong melu2 bae yah kang ..
tak luruh lempung sit ah go kotor2n girang
tapi ngesuk esih ana ora kang Ngelih
Orang terkuat bukan mereka yang selalu menang
Melainkan mereka yang tetap tegar ketika mereka terjatuh
(Sang Maestro)
Reply
kudune di kupon, trus di kloter2 wayah njukute.. kiye seabreg dadi siji. uyel2an Palu2nan
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
ana sing kepletet ora yak Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
melasi kr cah clik kr wong sg tua tok, bkan ke'edek2 Ngukuri batuk
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
dang pembagian tugas sing RT-ne lah pada merad kabeh... nganti lawang umahe di semen apa barang... Stress Nemen

SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)