Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perangkat lunak basis data
angger aku sejen maning.... semester 1 langsung diwarahi Java... barang semester 2 ana nyerempet2 C, ora mudeng2... semester 3 seteruse nganggo java terus... dadine ya ngertine kur java tok.. paling C# sing super mirip karo java... Nyengir

sing paling gampang malah belajar database... mbuh kayonge gampang manjing-e angger belajar database..tapi luwih ke arah SQL-e sih...logika database... angger teknik, setup2 segala macem tah malah mbuh kuwe..jarang praktek..

tapi sing jelas... 2,5 kerja ora ngoding babar blas... ya ilang kabeh ilmu per-coding-an-e.. Palu2nan
sing gampang dieling2 ya kur SQL tok... ana kerjaan sing nyangkut2 data gede.. tinggal nggawe database... nganggo ms access juga gampang... tapi mbuh ya...tergantung wong-e juga... :)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)