Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CARA] Redirect Blogspot / CO.CC
Lightbulb 
sedulur,,
wingi aku pas buka TCC ning forum 'Internet' ana sing takon kaya kiye;
(21-12-2010, 12:44 AM)athamz Wrote: para dewa-dewi blog. . . .

ane njaluk tulung keh. . . .

carane ben bsa redirect domain lawas maring domain anyar kepimen ????

sing bisa bantu olih Es Teh + tahu aci hokeh PISS

sory sedurunge,,kiye laka maksud nggurui..pada bae aku ya esih bljr,
kiye pan share secuil priben carana 'REDIRECT' Blogspot maring CO.CC atau sebaliknya,,


langsung bae pertama ' Nggo Blogspot redirect ke CO.CC atau website lain '



sing berikute Nggo CO.CC redirect ke blogspot atau website lain


wis semono bae,, mbokan ana sing kurang,,
ya dimaklumi bae arane ya esih belajaran,, hehe

Es Teh
Reply
kwe gratisan boSSSSS?ampunnnnnn
Reply
Kamsude pertanyaane priben um??

dong CO.CC emang gratisan,,
tapi dong ora salah cuma setahun gratis domain'e slanjutnya perpanjang skitar 100rb an (mbokan ana sing luwih ngarti saiki pira) hehe

dong redirect kuwe nggo misale dhewek wis nduwe website anyar, sing lawas ora dienggo mbokan ana sing nyasar tetep maring sing lawas otomatis langsung diarahkan..
mbokan ana sing durung jelas , maap Es Teh
Reply
mantap bro .....ki top banget.... klo gratis selamanya bisa dak boss...??
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)