Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hasil TRUST 2011
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


MONGGO SEDULUR KABEH SING WIS PADA MELU TRUST 11

PENGUMUMAN hasile bisa di download neng kene


ora bisa dibuka???
download PDF reader dipit neng kene


PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)