Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV Hemat Energi
misi um modod Josss

sedulur kabeh. kyeh ana info terobosan saking produsen TV Toshiba..

ya ..
LCD TV sing hemat energi..
kondisi pasokan listrik Indonesia sing esih "byar pet"
Toshiba menawarkan terobosan anyare TV LCD dengan 3 alternatif power

1. Power Booster
TV sing kiye bisa golet sinyal sing paling kuat sehingga menjajikan kualitas gambar sing Josss meong..

2. Power Saver
angger kiye teknologi penghematan daya listrik

3. Power Charger
lah sing kiye kaya batere ngonong dadine angger listrik mati, TV ora langsung mati Josss

gambare kaya kiye
[Image: 0852295620X310.jpg]

sumber
Signature di-Banned Karna Terlalu Apik
Reply
gambare gered mene um Josss
road to
6666th
Reply
iyya bener kweh um gambare endi Xixi
Reply
oya ngapurane um ampunnnnnn tapi laka gambar sing detail anane kaya kae neng beritane Josss
Signature di-Banned Karna Terlalu Apik
Reply
kwe sing ngadeg iringane TV arane apa um?
Power Seger? Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
iyya kweh um arane sapa??
hahahuhuhu Xixi
Reply
kuwe arane power ngatimah Xixi
Aja OOT
Signature di-Banned Karna Terlalu Apik
Reply
sing ngadeg kuwi baru hemat eneergiiiiiiiiiii


ayu temen kie....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)