Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TAKON] CPU rusak
#1
Keh wa. .critane mau kancane aq takon mrg aq. .wingi2 jare CPU ne mati pet gara2 dvd rw ne rusak tapi dipaksa kon maca... Soale bocae pan instal ulang......lha mau esuk jare CPU murub tapi monitore cuma standby tok...jare kabele wes dicek kabeh kenceng.....nah kue kira2 knangpa ya?


sing ora ngerti ra sah coment...angger tetep komen tak samplong Balang Sendal 50 kecuali modod anjog sesepuh. ........
Reply
Aku ora ngarti,,,
Tapi Q pernah yen kaya kuwe RAM-e tak cek juga mbokan kendor.
Yen tetep, coba nganggo VGA Eksternal. Nyilih ndisit.
Yen ora bisa juga, gawa toko komputer bae di servis mbokan kena Mobone kaya deke Q. hehehe
Reply
"...wingi2 jare CPU ne mati pet gara2 dvd rw ne rusak tapi dipaksa kon maca..."
kayane sing ng nduwur mau ora nyambung iss um,
dvd rusak ora bisa nggawe cpu mati kecuali ng dvdnan ana sing konslet tembe power supply ndetek ana over current (aruse luwih yen ora salah :ngikik)

ringokna beep2.e bae um, monine kepimen bar kuwe golet infone lewat google Josss
biasane yen cpu murub monitor standby ya sekitar vga anjog monitor um
wis aku ngartine semono tok Ngacir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kasus kaya kie sering nemen ketemu, paling cuma masalah pemasangan tok, biasane kurang kenceng. coba di copoti terus pasang maning. gara2 kaya kie aku sering olih duit Ngikik maning
Tegur bila Salah
Reply
#5
yen sekan aq biasane aq langsung copot memory, trus memori ne ta gesek2 na nggo penghapus karet, soale ana kmungkinan memory dump, trus nembe dipasang maning, oh ya aja klalen kabel2 sing maring hardis dcopot2i nidisit yen ws oke n jalan kabeh njajal hdd di pasang maning
sekan q semono ndisit monggo dijajal,
sebelum njajal aliran sing maring listrik yen pan cabut pasang hardware dicopoti ndisit,
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
intine kabel2 dibongkar
trus pasang maning jon
sing ora ngeklop kenceng ya dikencengi
mbiyen lg komputer jadule aku ya kayak kiye
mirip2 nang duwur,sekitar memori
road to
6666th
Reply
lah kakehan nggo mbuka sg ora2 keh Xixi
di lem kuning bae um
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#8
wez tak cacak kabeh. .hasile nihil. .cara liane laka ? Kejem ah..
Reply
#9
ngerek ah. . dtunggu solusine keh. .
Reply
cpu ne kira2 runing ora? (lampu indikator hardisk nyala lan moni beep 1 kali)
Tegur bila Salah
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)