Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
desain kaos TCC II
#1
aku mbuka lapak anyar..
nggo kabeh2 sing pan nein ide konsep/desain tentang kaos TCC II..

kiye soale akeh sing geger pimen carane oleh kaos,,
padahal kaos session siji wis ditutup lan kaos session II urung di gawe..

nah saiki neng kene,,
monggoh mein ide karo sing bisa desain langsung di tokna neng kene kabeh..

sing ngejunk neng kene aku nduwe Balang Sendal
-2 nggo ente2 pada...

wokeh...
NyikepNyikepNyikep
saya suka siomay
#2
wingi si sekhudin nitip desain kaos kyeh...

awas bandwith killer
update gambar:
aja klalen klik suwun apa diwein klepon
#3
Oke wis muncul..,

TCC identity ne ndi um cup3 / um ahmad..

Nek kaos kie nggo umum tentang tegal sih oke. Tp angger nggo TCC , njajal um ditambahi identitas sing menunjukan kie kaose komunitas TCC..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
keren sung...pesen sing biru muncrat ah...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#5
(07-03-2010, 09:48 AM)masdudu Wrote: Oke wis muncul..,

TCC identity ne ndi um cup3 / um ahmad..

Nek kaos kie nggo umum tentang tegal sih oke. Tp angger nggo TCC , njajal um ditambahi identitas sing menunjukan kie kaose komunitas TCC..

ok ngko tak sampekna maring sekhudin...krg embel2 TCCne...
#6
iya, TCC-ne durung ana kweh. um, bahane sisan dimein ngarti ning kene oh. desain apik tapi dinggo dadi sumuke por ya, kayong sungkan nganggone oh... :dame:
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
mantep kue... tapi bener apa kata2 sesepuh sesepuh nang nduwurGuling-GulingGuling-Guling maskot TCC hurung ana... heuhueheuheuhe

oia umm sekali2 aja kaos... tapi kaos berkerah.. ben katon elit.... ngonog... ckckckckkckck :cool::cool:
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
um chupe...gambare ukurane pira ya?? abot nemen keh...NangisNangis
aku psen ngger wez siap!!!!!



sisan tak ngein Klepon kr sing gwe desain
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
#10
wuih manteb sung..wis oh.. gagiyan..tapi .. aja obral edisi ndisit... edisi pertama dintengna ndisit oh ben mblenger.. Nyengir


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)