Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tulung] Multi Function Printerku Rusak
ora gelem ohh um,,, wong lagi error...
wingi aku nyoba kabel sing maring scanner tak copoti mbokan sih gelem jebule pada bae ora bisa Duka cita
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

wah brati gawa maring tukang serpis bae kang, soale durung ketemu sumber masalahe
Tegur bila Salah
iya.. digawa bae maring dokter printer
wingi be printere aku nembe digawa marng kana
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
problem solved girang
jebule sing rusak scanner.e saiki wis bener maning Xixi
tulungg..... tulung dopokane Nutup dopokan
suwun sakabehe Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

yen kaya kuwi biasane masalah e nang kabel flexibel e seng error om, soale sering buka tutup yen ora ya ndean faktor umur bisa yen ora jg bisa faktor kualitas barang, tapi mbokan dadi bener e om coba buka printer e
Langkah pertama angkat scanner e terus cabut kabel flexibel sekan board
coba nyalak na, nah kan metu error terus mati ke meneh, coba pasang kabel flexibel scanner maning mari iku kan printer meng aligment maning, mbokan nulung om yen ora sms nang 0283-3280704 nama + alamat insya allah tak tulungi om se mampu ku
-Pengen ana kanggo ne nang kota Tegal-Pengen selalu berbagi seng inyong bisa-
wis bener um Es Teh
ganti lampu scanner.e aku wis ngecek kabel dll oke kabeh
saiki kondisi printere wis joss meong Josss
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Es Teh sep melu seneng
-Pengen ana kanggo ne nang kota Tegal-Pengen selalu berbagi seng inyong bisa-
Sad 
masbro , ane juga punya masalah yang sama nih,, bisa di kasi ajian buat mbenerin gak?? printer TX111 ku jua gitu, bunyi "kretek kretek" ngosek
dikduks,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
itu yang rusak lampu scannernya
ganti aja lampu dengan lampu scanner yang bertipe sama dengan punya TX-111 / TX-110 (cuma luruhe susah harus kanibal dari printer lain Nyengir )

insyaAllah berjalan seperti sedia kala Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

(30-04-2011, 06:54 PM)animcuwiru Wrote: itu yang rusak lampu scannernya
ganti aja lampu dengan lampu scanner yang bertipe sama dengan punya TX-111 / TX-110 (cuma luruhe susah harus kanibal dari printer lain Nyengir )

insyaAllah berjalan seperti sedia kala Es Teh

sing ndi masbro? yang panjang itu kah?

trus barusan ini aku coba lepas flexible ke scannernya , jadi yang tertancap ke boardnya cuma dinamo, tapi kok masih kretek-kretek ya??
dikduks,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)