Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[gath] TCCycling
nyong miki maring balkot.kayane ana wong 8.mbuh sapa baen kue.aku pan marani ra penak ra nganggo pit.tuli aku karo anak bojo he.he.he.
aning pada weruh.aku nang sebrang nganggo jaket abu2 nitah bocah he.he.
sing nganggo helm spda um okky ya?.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
#42
Aduh. .aq ora weruh wa. . :Ngikik:
Reply
donge marani mboran ohh um
dine weruh wong sing arane okky hatake Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
minggu ngarep wis Insya Allah.brhbng pit ku rung beres.aku teka melu ndopok tok ya.ra melu pit2an ra papa owh ya?ngko dang wayahe pada mangkat ngepit.aku balik he.he.he.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
mau sing mangkat sapa bae??seliyane okky,ajie,auzhee,apip,animcuwiru......
jam 8 wis pada balik ya???aku mangkal nang alun alun jam 8 nan....
road to
6666th
Reply
sing nganggo jaket kaito kid terus sijine sapa yah id.ne aku klalen Ngukuri batuk
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
#47
yuh sinh teka mau esuk absen ng kene.... Klepon go sing teka karo absen...teka tapi ora absen ya ora olih klepon...bgitu jg swalike....
Reply
absen,,,,
nyong teka kky Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kon absen kky.....nyong pan urun klepon seglindingan mbuapa
kon pada mene....
road to
6666th
Reply
rada bureng, tapi mbokan ana sing bisa ngidentifikasi Es Teh

andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: