Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Info] ATM Pendukung Listrik Prabayar (LPB)
Halo wa..

nyong pan posting maning kyeh.. tentang LPB.
Sedurung'e soir markoir yen salah tempat atawa panggonan.

Langsung bae, LPB wis didukung lebih dari 30.000 jaringan ATM.
kyeh gambare (Click to View)
Dadi wis semadan penak wa.
ora kudu ning kantor PLN apa nggoleti PPOB.
tolin ya luwih transparan owh.

matur suwun sedurunge.. ampunnnnnn
Reply
kereeeeeeeen qeqeqe

sistim kerjane pimen um?? angger enteng berarti mati dewek??? kaya pulasa ngonong apa pimen Guling-Guling
Reply
Suwun infone um, enyong biasane pancen kudu mrg PLN go isi ulang, kwe berarti ora perlu mlebukna nomer token ng meteran listrike dwek? Wis otomatis ngisi? Es Teh

bay thee waiy, salah kamar om.. Masa mlebu infomasi kampus? Kye layanan masyarakat beleh? Ngikik
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
wah. kose nyong durung nganggo kaya kuwe? dong ganti meterane dadi sing model prabayar pime sih? toli dong model kaya kiye bisa ngilangna anjlog2an listrike gara2 rebutan adang sega nang magic com apa ora?
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
#5
daning gambare ora metu wa ??????
Reply
(17-02-2011, 12:14 AM)yono Wrote: wah. kose nyong durung nganggo kaya kuwe? dong ganti meterane dadi sing model prabayar pime sih? toli dong model kaya kiye bisa ngilangna anjlog2an listrike gara2 rebutan adang sega nang magic com apa ora?

masalah anjlog2n tah pan meteran apa bae ya ora ngaruh oh yo, adong pasang daya 450 dinggo nyalakna magic com 50 ya tetep bae anjlog Xixi

update Wrote:ndalah gambar sing ng duwur soale ora metu Nyengir

"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(16-02-2011, 05:44 PM)Elank Wrote: kereeeeeeeen qeqeqe

sistim kerjane pimen um?? angger enteng berarti mati dewek??? kaya pulasa ngonong apa pimen Guling-Guling
iya owh.. angger enteng ya kudune tuku pulsa.
tolin penak, yen misale pan tuku sisan sing akeh go 6 wulan ya bisa.
dadien ora bolak balik ning loket/PPOB.

(16-02-2011, 06:14 PM)ayiep_wawan Wrote: Suwun infone um, enyong biasane pancen kudu mrg PLN go isi ulang, kwe berarti ora perlu mlebukna nomer token ng meteran listrike dwek? Wis otomatis ngisi? Es Teh

bay thee waiy, salah kamar om.. Masa mlebu infomasi kampus? Kye layanan masyarakat beleh? Ngikik
megin tetep owh wa..
mengko kan olih kode token owh, bar kui di lebokna neng meter.
cuman pembayarane ora kudu ning PPOB ata loket.
iya um, ngartine sing kategori inpo mlebu mene.. Nyengir
(17-02-2011, 12:14 AM)yono Wrote: wah. kose nyong durung nganggo kaya kuwe? dong ganti meterane dadi sing model prabayar pime sih? toli dong model kaya kiye bisa ngilangna anjlog2an listrike gara2 rebutan adang sega nang magic com apa ora?
angger kaya kuwe kdune tambah daya wa.. Palu2nan

(17-02-2011, 12:27 AM)Okky_hatake Wrote: daning gambare ora metu wa ??????
loke? liane bae bisa ka um okky.. Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)