Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nggawe lampuu keyboard kedap - kedip
bisa kiye ng leptop,, tapi kog aku ngetik melu blandrang yak???
aku ngetik huruf a metune h, pokoke ngacak, apa emg ngono??
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
ngganggu task bar ning win7 kang.... kudu mbuka explorer maning... Xixi
Reply
(25-03-2010, 06:35 PM)hitamputih Wrote: bisa kiye ng leptop,, tapi kog aku ngetik melu blandrang yak???
aku ngetik huruf a metune h, pokoke ngacak, apa emg ngono??
waduke ngetik a loken metune h?? kuwe kyeh secript auto numlock,capslock, karo scrolllock pastine wong sing murub lampu kuwe. . . Nyengir
biasane tah adong nyong nganggo hurupe dadi gede cilik. . .PISS
(06-04-2010, 04:37 PM)Yudie alonzo Wrote: ngganggu task bar ning win7 kang.... kudu mbuka explorer maning... Xixi
iya kang,, kaya kuwe emang. . . Es Teh
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
kayane HIGH RISK deh, Xixi mending ora tak jajal, daripada latopnya-ne rusak, ngko ora bisa kerja.. qeqeqe
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT
Reply
Guling-Guling
kelingan jaman wingi2 ngetes VBS kiye nggo nulis status nang FB diomongi bocah alay Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ya mulane ye vbs kusus nggo bocah alay dadine ora susah2 pencat pencet shift. . . qeqeqe
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)