Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngatasi Printer Canon Pixma IP 1980 Sing ngBlink Gara2 Memorine Full
um Cuph3


printere nyong canon iX 5000
wis ditukokna catridge ireng anyar
tp catridge warnane C, M, Y kelip2 trus

dadine ra bisa dinggo

kuwe knp ya???
road to
6666th
Reply
#12
ning ra salah hampir kabeh printer metunan canon kye ning memorine full kode bling lampune kye seragam... warna orange ngeblink ping 7 diselingi ngeblnki sepisan warna ijo ... nah ning tandane kaya kuwe printere absorber full atawa memorine full dadi kudu direset.... anggo kode2 reset...
Reply
kode-kode resete ndi???

sing nang awal-awal mau yak???
road to
6666th
Reply
#14
ning nggo canon iix 5000 ya beda owh...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)