Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] printer rusak
pas ngeprint,kertase ngruwel
barang ditarik kertase
metu tuilsan kyk kiye
[Image: fkskrc.jpg]

kira-kira kenapa?
trus solusine (seliyane tuku maning) pimen ya?
road to
6666th
Reply
enyong oon keh masalh ky kie ....
Monggoh mas mas ngisor
tolong dbantu y????
Prok prok prok jd ap???
PISS
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
inpusan pa dudu um? sengartine aku siy ana beberapa kemungkinan, kiye cara tradisional siy he,,he,,:
> ana benda asing sing manjing nang njero printer, coba didileng mbokan ana sowekan kertase mbuapa.
> aning infusan biasane selang infuse mlintir apa nggulunge kakehen. coba dilempengna tuli apa diatur endah pas ujung printer selange ra kakehen sisa.
> coba main copot pasang catridge.
> nyacag diuninstal tuli diinstal maning drivere.
nyacag, arane be nyoba he,,he,,
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
lah dong masalah printer aku oonPISS
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
pan sok tau keh,
- ana cuilan kertas sing keri
- sensor mika printere ketutupan

solusi printere dibuka (aja wedi rusak) dideleng mbokat ana sing salah kedaden
PISS
hidup adalah senda gurau
Reply
carane andri urung bisa...
tak njajal liyane lhen Nyengir
road to
6666th
Reply
nek kaya kwe biasane terlalu kebak ngisi tintane....nek ora ya tangki tinta dicopot trus dipasang meneh...
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
mbokan sing pan madan ekstrim ya kaya nyong kyeh:
bongkar+cuci (Click to View)
langkah:
-bongkar habis
-copot adaptor [bagian ngisor]
-dekum bayu rinso [kabeh, kecuali catridge+adaptor]
-dipe neng terik mentari seka esuk nganti sore
-pasang
-saiki dadi kaya anyar maning kiye printer
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
wah kang a1 kue marem men ah Mikir
ak malah print e ora ke detek ...
nyambung seh nyambung
tapi nggo ngeprint ora gadi
ngosek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
adong kyk kwe instal ulang bae oh bal... arip
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)