Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] sing dodol CONVERTER STIK PS TO USB
Question 
Aku pan takon sing dodol CONVERTER STIK PS TO USB lokasi Tegal nang ndi ana sing ngarti ora? aku wes muter-muter toko komputer sing aku ngarti terutama sing nang jalan AR HAkim, laka sing nduwe.
kira kira gambar barange kaya kiye :
[Image: converter+stick+ps+to+usb.jpg]
mohon bantuan e yah. Es TehEs Teh
gilang onta
Reply
ana kang.. tapi nang jakarta.. PISS
nang tegal sing lengkap biasane nang toko komputer apa ya ,,, klalen arane... nang pereke multi komputer
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
ning Vista Comp ngarep marina mbiyen ana .. saiki tah mbuuh..
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
um prot : multi kom kiye nang ndi um?

ngisore um prot : aku wes maring vista comp sesuai recomend, tpi ngomong e lagi kosong, siaaal nemen yakinnn

ngosek
gilang onta
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)